NEDELJNI HOROSKOP: Rak napreduje na poslu, Ovan planira zajedničku budućnost sa voljenom osobom

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ova nedelja nam donosi dve važne promene i bitna dešavanja. Na samom početak nedelje imaćemo prelazak Merkura u stabilan zemljani znak Bika koji će nam doneti temeljne odluke i bitne dogovore. Sada radite na tome sve dok Merkur ne krene svojim retrogradnim hodom.

Pun Mesec u Vagi 5. aprila donosi razmišljanje o našem emotivnom stanju i krucijalne odluke koje ćemo morati da donesemo ako želimo sreću i mir. Sve što je nekvalitetno potrebno je da odbacimo i da radimo na kvalitetnim odnosima koji nas ćine srećnim.

Ovan

Posao: Jako burna i aktivna nedelja. Dosta rada, ali i zadovoljstva na ovom polju. Samo obratite pažnju na potrošnju novca tokom ovog perioda.

Ljubav: Ovu nedelju iskoristite da dobro razmislite o vašim emocijama i donesete pravu odluku ako smatrate da niste zadovoljni ponašanjem osobe koja vas privlači. Zauzeti, lepa nedelja za planiranje zajedničke budućnosti.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući problemi sa padom energije.

Bik

Posao: Ova nedelja je idealna za rešavanje nekih dilema, kao i mogućnost dobijanja pozitivnog glasa vezanog za ovu oblast. Finansije stabilne.

Ljubav: Lepo se osećate, mogućnost ulaska u lepu emotivnu vezu koja zaista obećava. Zauzeti, pred vama su lepi trenuci i podrška voljene osobe.

Zdravlje: Puni ste energije. Više se krećite.

Blizanci

Posao: Malo nestabilnosti i povećana potrošnja novca. Lepe promene za sve koji rade u zatvorenim institucijama.

Ljubav: Nije najbolja nedelja za ulazak u emotivne veze. Mogućnost zanimljive komunikacije sa osobom koja nije kraj vas ili živi dalje. Ulazak u tajne ili paralelne veze.

Zdravlje: Mogućnost prolazne uznemirenosti i prehlade.

Rak

Posao: Aktivni ste i zadovoljni svojim finansijama. Mogućnost napredovanja, ali na samom početku nedelje su moguće nesuglasice sa kolegama.

Ljubav: Dosta druženja i novih poznanstava. Mogućnost ostvarenja želja kada je polje ljubavi u pitanju. Uživaćete u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Dobro.

Lav

Posao: Promenljiva nedelja kada je posao u pitanju. U prvoj polovini nedelje ćete biti zadovoljni svojim radom i finansijama, a u drugoj polovini nedelje obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Nije najbolja nedelja za ulazak u nešto novo, ali zauzeti mogu očekivati podršku i razumevanje partnera.

Zdravlje: Moguć prolazni umor, nemiran san. Radite na kvalitetu sna i odmarajte više.

Devica

Posao: Svi koji posluju sa inostranstvom mogu očekivati uspeh i zadovoljstvo na ovom polju. Pogodna nedelja za planiranje daljih aktivnosti. Zadovoljni ste finansijama.

Ljubav: Mogućnost planiranja lepog putovanja sa voljenom osobom. Neke Device možda ostvare lepu komunikaciju sa osobom koja nije iz njihovog mesta rođenja.

Zdravlje: Vraća vam se energija.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare