ZVEZDAN GEPEKOVAN, PA MALTRETIRAN U ZVEZDARSKOJ ŠUMI! Otkrivamo mračnu tajnu zadrugara: OPASNI KRIMOSI MU DIŠU ZA VRATOM!

Bivšeg robijaša i kontroverznog učesnika Zadruge, Zvezdana Slavnića krimosi su gepekovali i odveli u zvezdarsku šumu zbog Aleksandre Nikolić.

Kako saznajemo od izvora bliskog Aleksandri Nikolić, Zvezdan Slavnić je zbog starlete i učesnice rijalitija „Zadruga 6“ presreten na ulicama Beograda i odveden u zvezdarsku šumu jer ju je maltretirao.

– Slavnić je Aleksandru maltretirao i šamarao je u jednom noćnom klubu zato što je odbila da bude s njim – rekla je prijateljica Aleksandre Nikolić.

Inače, poznato je da je Aleksandra bliska sa krimosima kao i sa navijačima i da je oni štite na svakom koraku, a kada su čuli da ju je Zvezdan šamarao, poludeli su jer oni ne dozvoljavaju da se žene maltetiraju. 

S obzirom na to da im se Slavnić nije javljao na telefon, oni su ga tražili po celom gradu.  Kada su ga presreli strpali ga u autumobil i odveli u šumu gde su mu objasnili da više ne sme da je maltretira i da joj prilazi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare