UDARNA VEST SAZNAJE! POLICIJA ZATEKLA PRIZOR KO NA FILMU, KUĆA URNISANA: Upali čoveku u Boljevcu, motkama porazbijali prozore i nameštaj 

BEOGRAD – Boljevačka policija uhapsila je kasno sinoć trojicu meštana, i to F.B.(40), B.B.(46) I B.B.(32) zbog sumnje da su počinili krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Trojica osumnjičenih su sinoć otišli u obližnje selo. Nosili su drvene debele motke. Gotovo nasilno su ušli u kuću, noseći tridesetsedmogodišnjeg muškarca.

– Otišli smo u to selo odmah nakon poziva koji smo telefonski primili. U kući, na mestu dešavanja, zatekli smo prizor kao iz filmova. Unutrašnjost kuće bila je urnisana, delovi nameštaja bilo su a tepihu, bilo je I polomljenog nameštaja. Na toj kući su bili razbijeni svi prozori, staklo je bilo I napolju I svuda po podu soba – saznajemo od nadležnih.

Trojica osumnjičenih su motkama najpre udarali nameštaj I razbili sve što su mogli, a zatim motkama polomili prozore kuće. Vlasnika su nekoliko puta udarili istim drvenim motkama, a potom otišli.Prema nezvaničnim informacijama, oni sa vlasnikom kuće imaju neke neraščišćene račune od ranije. Policija je uhapsila osumnjičene muškarce, određen im je pritvor do 48 sati I oni će biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru. S.B.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boljevcu uhapsili su F. B. (1982), B. B. (1976) i B. B. (1990) iz okoline ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Oni se sumnjiče da su sinoć sa motkama ušli u kuću tridesetsedmogodišnjeg muškarca u okolini Boljevca, razbili prozore i deo nameštaja, a vlasniku kuće zadali više udaraca. Osumnjičenima je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare