„U BOLNICI PLAKALI KADA SU JE VIDELI“: Devojčica (8) koju je otac držao zatočenu u stanu bila izgladnela i zapuštena

DEVOJČICA (8) koju je otac U.P. (38) do pre tri dana držao zatočenu u stanu kao roba bila je u jako teškom stanju kada ju je pronašla policija.

Kako se saznaje, dete je po dolasku u bolnicu bilo dehidrirano, izgladnelo i zapušteno, da kada su je videli dežurni doktori svi su zaplakali!

Prema informacijama, brigu o devojčici je preuzelo Prihvatilište za decu, nakon što je primljena u bolnicu kada ju je policija zatekla zatvorenu u stanu u kojem je živela sa ocem.

 – Ona je bila u stanu sa ocem koji joj je povremeno davao hranu. Devojčica je po dolasku u bolnicu bila jako loše, dehidrirana, neuhranjena. Kada su joj doktori dali da jede izgledala je kao da nije ništa jela mesecima. Da je ostala u tom stanju još pet dana, pitanje je da li bi preživela – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Devojčica je bila premršava za svoj uzrast.

Podsetimo, jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila u policijskoj stanici Palilula da je muž U.P. brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Majka je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

– Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I.L. osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom – kaže izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare