INDIRI RADIĆ BIVŠI MUŽ OTEO DETE! Pevačica pričala o najtežoj borbi: Tada sam htela da UMREM! Preživela pakao posle RAZVODA!

Već duži vremenski period pevačica Indira Radićnije medijski zastupljena, daleko od očiju javnosti ona živi povučenim, porodičnim životom, a ostvarila se i u ulozi bake koja joj i te kako prija.

Kako svoju privatnost ne želi da deli na tacni, malo je poznato da je još kako dvadesetpetogodišnjakinja na svet donela sina Severina, dok je bivši muž Indire Radić i danas prava misterija za javnost.

Da je devedesetih godina prošla kroz veoma težak životni period otkrila je svojevremeno u jednom intervjuu za domaće medije, a tema koje se dotakle upravo je bivši muž Indire Radić čiji je identitet nepoznat, a sa kojim se nakon razvoda borila oko starateljstva za sina kojeg je on odveo, te je jedva uspela da ga vrati.

Indira Radić
foto: Printscreen/Premijera

– Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni – rekla je pevačica u svojoj ispovesti tada i objasnila šta je presudilo da mu, posle svega, oprosti:

– Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusijei presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela – ispričala je Indira za domaće medije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare