DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART: Device su pune pozitivne energije, a NJIH očekuje veoma neprijatno iznenađenje 

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine.

Ovan

Planetarni aspekti mogu da prouzrokuju zastoj u poslovanju. Jedan od vaših saradnika postao je problematičan. Isprekidan odnos sa partnerom i nedefinisana veza između vas počinju da vas emocionalno iscrpljuju. Otvoreno porazgovarajte o vašoj zajedničkoj budućnosti. Temperatura.

Bik

Budite oprezni jer su danas mogući neki propusti. Pad koncentracije može da uzrokuje ozbiljne greške i materijalnu štetu. Bikovi koji su u vezi ili u braku suočavaju se sa starim problemom. Neophodno je da ga hitno rešite. Pad imuniteta.

Blizanci
Negativan komentar nadređenih može vas iznervirati. Potrudite se da budete što bolji i demantujte ih budućim odličnim rezultatima. Blizanci se mogu naći u iskušenju da iznenada uđu u tajnu vezu. Poznanstvo sa jednom Vodolijom može se pokazati kao fatalno. Izbegavajte gazirana pića.

Rak

Danas možete naići na problem u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Neophodan je kompromis. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Škorpijom. Rakovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz kratkotrajnu krizu. Skloni ste alkoholu.

Lav

Lavove danas na poslu očekuje mogućnost unapređenja. Očekuje vas izuzetno važan poslovni sastanak. Idealan dan da tražite povišicu. Početak nove veze za slobodne Lavove. Oni Lavovi koji su u vezi uspešno će prevazići neki stari problem. Glavobolja.

Devica

Poslovna saradnja sa prijateljem ili poslovno putovanje predstavljaju dominantne teme ovog dana. Odlična finansijska situacija. Danas vas očekuje iskušenje u vidu ulaska u vezu. Tome neće odoleti čak ni najopreznije Device. Puni ste pozitivne energije.

Vaga

Akcenat ovog dana je na finansijama. Ako vam je neophodan novac za dalje poslovanje, ovo je idealan dan da potražite dodatne izvore i sponzore. Nerazumevanje između vas i partnera može danas kulminirati u vidu rasprave. Osećate veliki umor.

Škorpija

Nije preporučljivo da danas ulazite u finansijske rizike. Moguć je gubitak. Slobodne Škorpije mogu da uđu u vezu sa jednim zanimljivim Lavom. Obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi moguće je čak i kroz slučajan susret. Sklonost povredama.

Strelac

Dominantna tema ovog danas jesu finansije. Početak saradnje sa prijateljima doneće vam veliki uspeh. Očekuje vas prelazak granice prijateljstva između vas i osobe koju već dugo poznajete. Između vas su se razvile veoma snažne emocije. Loše se osećate zbog naglih temperaturnih oscilacija.

Jarac

Planetarni aspekti mogu doprineti zakašnjenju nekih uplata novca. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla. Jarčevi koji su već dugo nezadovoljni u vezi mogu odlučiti da raskinu. Više se krećite.

Vodolija

Planete vas podstiču da završite važan posao pre nego što započnete rad na novom projektu.Flert i igre zavođenja obeležiće ovaj dan za sve Vodolije. Vodolije koje su u vezi očekuje sukob različitih mišljenja s partnerom. Zadržavanje vode u organizmu.

Ribe

Dvostruka poslovna ponuda može vas postaviti pred dilemu. Preispitajte poslovne saradnje pre nego donesete konačnu odluku. Početak nove veze donosi prva iskušenja i krizu. Niste sigurni da li da se upuštate u ozbiljnu vezu. Više se krećite.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare