POSVETIO SE HRIŠĆANSTVU, PA RAZVIO BIZNIS OD KOJEG ZGRĆE LOVU Stanković redovno obilazi manastire, a ovde je pronašao svoj MIR

Pevač Milan Stanković poslednjih nekoliko godina povukao se iz javnog život, a već neko vreme je posvećen hrišćanstvu.

On obilazi manastire, a nedavno je primećen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju.

Pevač se sada posle nekog vremena oglasio na svom Instagram profilu gde je pokazao prirodu u kojoj uživa, ali i manastir koji je sada posetio. Oko njega nije bilo nikoga, a nesumnjivo je tu pronašao mir i spokoj.

Milan Stanković
foto: Printscreen Instagram

Da podsetimo, Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, kako sedi sa monasima u prvom redu.

Milan Stanković
foto: Printscreen Instagram

Pevač se u poslednje vreme posvetio veri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, što je monah iz pomenutog manastira demantovao jednom prilikom za medije.

– Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama – rekao je kaluđer tada.

Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

– Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni – pričao je izvor blizak pevaču.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare