NAKON NASILJA KOJE JE DOŽIVELA OD BIVŠEG DEČKA, PEVAČICA PONOVO ZALJUBLJENA! Tijana Em uživa u novoj ljubavi

Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em otkrila je da je loš period iza nje i da je sada ponovo srećna i zaljubljena.

Mlada pevačica drži privatan život daleko od očiju javnosti. Mediji ulažu sve napore da saznaju ko je njen novi momak, ali im to ne polazi za rukom. Ipak je Tijanu odao osmeh, pa je priznala da je konačno srećna i u ljubavi.

Tijana eM, Tijana Milentijević
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Ja sam zaista sada srećna i ispunjena već duže vreme ne govorim o tome javno. Svaki put kada sam o tome govorila nije ispalo dobro tako da ću za sada sve to držati za sebe. Kada se to bude nešto ozbiljno, podeliću to sa svima, jedva čekam – zaključila je Tijana, piše Kurir..

Podsetimo, Tijana je više puta javno pričala o nasilju koje je doživela od bivšeg dečka bubnjara, ali srećom ona je na vreme reagovala i pozvala policiju.

– Tog dana pričali smo o nekim našim poznanicima. Rekao je da su oni braća od strica, a ja sam kazala da nisu u rodu. Tada je poludeo. Rekao mi je: „Otkud ti to znaš? Što si pričala sa njima?“ Ljubomorisao je bez razloga i udario me! – drhtavim glasom priča Tijana i otkriva da se muzičar nije zaustavio na jednom udarcu:

– Maltretirao me je ceo dan, udario me je više puta. Vređao me je, a ja sam ćutala, plakala i čekala da se agonija završi. Na kraju me je hladnom vodom tuširao. To je verovatno bio vrhunac poniženja. Znala sam da će torturi doći kraj i da ću pobeći. Kada je pijan zaspao, izašla sam iz stana i pozvala policiju – ispričala je Tijana svojevremeno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare