PARTIZAN IZGUBIO KOD KUĆE, NOVO RAZOČARENJE

Navijači Partizana kad god pomisle da su sve videli od igrača, i da više ništa ne može da ih iznenadi od njih, oni se potrude da ih demantuju.

Danas su izabranici Igora Duljaja ponovo razočarali i stigli do novog kiksa, pošto je iz Humske ulice Radnik odneo sva tri boda – 0:2, u utakmici 27. kola Superlige Srbije.

U 7. minutu gostujući tim ušao je u prvu pravu priliku na meču, tada je Andrija Radulović izašao sam ispred golmana Popovića koji mu je sjajno odbranio udarac, ali osam minuta kasnije, isti fudbaler nije pogrešio i doveo je svoj tim u vođstvo.

Ofanzivno je igrao Partizan, stvarao je šanse, pogađao stative, ali do ranog izjednačenja nije mogao, kao da je gol Radnika bio začaran.

A onda, kako to već ide u fudbalu… Usledila je kazna. Posle serije promašaja Partizana, u 43. minutu prednost Radnika je duplirao Jokić, posle kornera, i tada bacio Parni valjak u totalni nokdaun.

Pokušao je Jokić u drugom poluvremenu da raznim izmenama uzdrma ekipu, međutim to nije urodilo plodom. Natho je u 62. minutu promašio penal, što se do sada nikada nije desilo, jer je izraelski vezista otkako je u Partizanu, svaki put uspešno realizovao najstrožiju kaznu.

Krenuo je Partizan na sve ili ništa, i takva igra donekle se isplatila u 82. minutu, kada je Rikardo zatresao mrežu Radnika i prepolovio zaostatak Parnog valjka.

Ipak, crno-beli više od toga nisu mogli.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare