Uhapšena još jedna osoba zbog ubistva Ranka Eskobara: Evo za šta je bio zadužen

U Bijeljini je uhapšen Marko Pjanović, koji se dovodi u vezu sa učešćem u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara, a uhapšena je i osoba D.K,, osumnjičena da je pomagala Pjanoviću u skrivanju. 

„Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Bijeljina u saradnji sa Policijom Brčko distrikta sinoć su na području Bijeljine, po crvenoj difuznoj Interpolovoj poternici lišili slobode Marka Pjanovića iz Brčkog koje se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog dela teško ubistvo u poticanju i pomaganju, izvršenog na području Srbije“, saopšteno je iz MUP-a Srpske. Iz MUP-a navode da je slobode lišeno i lice D.K. iz Bijeljine zbog sumnje da je na području tog grada pomagao Pjanoviću u skrivanju.

„Pod nadzorom Tužilaštva BiH, a na osnovu naredbe Suda BiH izvršen je pretres jednog stana gde su pronađeni tragovi koji će poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku“, navodi se u saopštenju. Pjanović će, kažu, po završetku kriminalističke obrade, biti predat u nadležnost Sudu BiH.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare