MIJAILOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO ZVEZDI: Potrošili preko 100 MILIONA, a Evroligu igraju REKREATIVNO! Bolje neka objasne navijačima…

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, odgovorio je na niz saopštenja Crvene zvezde Meridianbet.

Podsetimo, zbog situacije nakon završetka nedavno odigranog večitog derbija u ABA ligi, odnosno udarca koji je Matijas Lesor uputio Filipu Petruševu, crveno-beli su najavili pravne korake, a Petrušev je u pratnji advokata u sredu dao izjavu u policiji.

Ostoja Mijailović je poručio sledeće nakon čitavog spleta događaja.

Nemam nameru da rasipam energiju, ni svoju niti ljudi u klubu na dokone ljude koji igraju utakmice Evrolige rekreativno, jer su takmičarske šanse uspešno prokockali, pa sad imaju viška slobodnog vremena. Čeka nas važan meč u Istanbulu i fokusirani smo na to. A daktilografi što kucaju saopštenja, ako već nemaju šta drugo u životu da rade, neka pronađu propozicije ABA lige za nepoštovanje sponzorskih ugovora, ili neka nađu snimke kako Vildoza udara igrača u Zagrebu ili Kampaco kako krvnički odguruje igrača u tradicionalno toplom okruženju hale FMP-a. Što izbegavaju Skupštinu lige i stavljanje njihove samovolje u vezi sponzora na dnevni red?“, poručio je Ostoja Mijailović za Telegraf.

On se potom osvrnuo i na prozivku Zvezde u saopštenju upućenu na adresu Željka Obradovića, koji je nazvan licemerom.

„Kada licemeri nekoga nazivaju licemerom, to zvuči skoro kao kompliment. Pametnije bi bilo da aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde koje za osam godina igranja Evrolige ima svega jedan Top 8, uprkos preko 100 potrošenih miliona, sa više poštovanja priča o jednom Željku Obradoviću, čoveku koji je više od polovine svoje trenerske karijere proveo učestvujući na F4 turnirima u koji je 9 puta bio prvak Evrope. Imaju oni dovoljno problema u svom dvorištu, ne znam zaista odakle im ideja da se bave nama. Bolje svojim navijačima da objasne kako već ne znam koji put gube utakmice u kojima vode 15 i više razlike. Meni to izgleda kao da bi opet da svoje brojne loše odluke iz ove sezone prikriju saopštenjima o zlom Partizanu. Pa dokle više? Ne znam ni medijima kako više nije mrsko da prenose sva ta naklapanja“, rekao je Ostoja Mijailović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare