I SESTRA LUKE BOJOVIĆA ISPRATILA RADOŠEVIĆA! Marko Kovačević se oprostio od ubijenog ujaka rečima: „Dva loša ubiše Miloša“ 

Današnjoj sahrani Ranka Radoševića (54), poznatijeg kao Eskobar, na beogradskom groblju Orlovača, prisustvovalo je više stotina ljudi, među njima i košarakaš Miladin Kovačević, advokat Aleksandar Zarić, ali navodno i sestra Luke Bojovića – Marija.

Od Radoševića su se oprostili prvi čovek Kule, kao i njegov sestrić i gradonačelnik Nikšića, Marko Kovačević.

– Bio si primer čojstva i junaštva, kadar stići i uteći i na strašnom mestu postojati – rekao je Kovačević.

–  Isto tako tvoj život možemo opisati i rečima iz one narodne „dva loša ubiše Miloša“. Živeo si brzo, za svojih 54 proživeo si što neko neće za 10 života. Ranko, smrt nije kraj, ti odlaziš u raj. Pretvorio si se u sunčevu svetlost i sa neba nas, ovog sunčanog dana, ponovo dodiruješ.

Govor iznad Radoševićevog groba je održao njegov drug.

– Ranko je bio primer čojstva i junaštva. Vrlo sam ponosan što sam ugledao takve drugove iz detinjstva. Nije moglo suza ovoliko da se prolije, a da neko nije dobar. I da nije valjao, ostao je naš heroj. Nadam se da će njegovi potomci krasiti ovu zemlju. Proveo je u Beogradu više od 30 godina. Zato smo ga ostavili i vama u Beogradu jer ste ga voleli. Hvala sveštenstvu, hvala muzičarima, svim dobrim ljudima. Nećemo deliti ništa više, bio si ponos, uzdanica. Počivaj, brinuću se o anđelima tvojim. Putuj s anđelima i vozi 500 na sat, anđele moj  – rekao je u oproštajnom govoru Radoševićev prijatelj, prenosi Informer. 

Radošević je ispraćen uz zvuke pesme „Ponoć“ iz filma o pevaču Tomi Zdravkoviću, koji su izveli muzičari uz zvuke tamburice, harmonike i violine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare