ONI IZLAZE S NULOM IZ ZADRUGE, DOK SE ANA DOBRO OPARILA! Lomili po kući, pa im džepovi prazni! Samo ih jedna stvar može SPASITI

U rijalitiju „Zadruga“ već nekoliko meseci priča se vrti oko ljubavnog trougla između Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, koji će, kako se pisalo, najviše profitirati od ove sezone rijalitija.

Pojedini mediji su naveli da je Ana, kao prevarena žena, za ulazak dobila 200.000 evra. Ovo je najveći honorar koji je do sada dobijen za učešće u rijalitiju.

Ana nije potvrdila ove navode, ali ih nije ni negirala. Naprotiv, u toku svađe sa Zvezdanom, Slavnić je pomenuo da se prodala za 200 evra, na šta se ona samo ironično nasmejala.

Posle toga se povela priča u beloj kući da je Ćurčićeva dobila honorar u vrednosti glavne nagrade, a to je 50.000 evra.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
FOTO: SCREENSHOT

Andela Đuričić je bila učesnica i prethodne sezone „Zadruge“ i tada nije imala veliki honorar. Početnici dobijaju između 150 i 300 evra nedeljno, a priča se da je Anđeli zbog nastale situacije povećan na 500 evra.

Ipak, ona je prethodnih meseci pravila velike skandale, lomila imovinu, bežala iz rijalitija zbog čega će, kako se jednom izletela, napolje izaci praznih džepova.

– Pre tri jutra sam izašla, izaći ću opet, mene ne može niko da spreči. Sad se ne vraćam, sad je krajDa dođe jul i da ja nemam svoje honorare zbog nekog trećeg, a ništa nisam uradila, mogu da se zakunem. Neću da plaćam kazne za nešto što nisam uradila. Neću da dozvolim nepravdu, a ja sam od onih koji najviše poštuju ovu kuću – urlala je Anđela jednom prilikom.

Zvezdan Slavnić
FOTO: PRINTSCREEN

Izgleda da Anđela nije jedina koja izlazi sa nulom, već joj se u tome pridružuje i njen dečko Zvezdan Slavnić.

Kada je njegova nevenčana supruga Ana ušla u belu kuću, Slavnić je napravio potpuni rusvaj. Lomio je sve po imanju, povređivao se i demonstrirao nasilje, zbog čega je ostao bez celog honorara.

– Što da ne radim? Ionako ću izaći sa nulom! Evo ja sam najgori, stoka, ubica, sad ću da pričam sve, pošto je to moja poenta, pošto sam najgore g**no koje je ikada rođeno. Ja sam manijak koji ne zna šta radi – rekao je u lajvu Slavnić, piše Kurir.

Ipak i dalje nije isključeno da neko od njih može izaći kao pobednik, pa će se situacija u tom slučaju promeniti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare