TAJNA GRUPE „FRAJLE“ Bore se za pobedu na „Beoviziji 2023“, a niko ne zna da su njih dve SESTRE: Evo kako su ostale bez četvrtog člana 

Članice popularne novosadske grupe“Frajle“ Nataša Mihajlović, Nevena i Jelena Buča večeras se će pojaviti u finalu takmičenja „Beovizija 2023“ i predstaviti se sa pesmom „Neka, neka“.
Međutim, malo ko zna da su dve članice popularne grupe u krvnom srodstvu.

Naime, Nevena i Jelena Buča su rođene sestre, a kako spajaju privatno i poslovno ispričale su u jednom intervjuu za domaće medije. 

– Jeleni sam kao mlađoj sestri pravila pozorište u kući čim se rodila, pevala joj i organizovala predstave – ispričala je jednom prilikom Nevena, a Jelena je onda dodala da Nevena čak nije imala strpljenja ni da sačeka da se ona probudi, nego joj je otvarala oči na silu i budila je muzikom.

– Naša mama Milica bila je vaspitačica, svirala je harmoniku, pevala, objavila zbirku pesama. Nekoliko njenih pesama izvodi i dečji hor “Kolibri”, a jednu su objavili i na CD-u. Tata Borivoje je svirao gitaru i imao svoj bend i zahvaljujući svemu tome nama je muzika bila sastavni deo odrastanja. Kad se rodila najmlađa sestra Milena, već smo bili vrlo uigrani i uvek spremni za kućne svirke, a pošto smo živeli u Kljajićevu, nismo imale prilike da pohađamo muzičku školu, nego smo znanje dobijale na privatnim časovima. Zbog toga smo i insistirale da Milena završi nižu, kasnije i srednju muzičku školu i akademiju, dok je master stekla na Floridi. Ona se opredelila za klasiku i sad je profesorka klavira, iako je s tri godine počela da svira harmoniku, “skidala” špice filmova i mnoge druge melodije. Nevena i ja smo, uprkos tome što smo učestvovale na brojnim festivalima i u jednom mjuziklu, upisale druge fakultete i završile ih, jer je roditeljima bilo bitno da steknemo diplome i osamostalimo se. Ali znali su koliko nam je muzika važna, tata nas je čak, dok smo bile manje, uvek pratio na razna muzička zbivanja, te nisu imali ništa protiv kad nam je ona, sasvim spontano, s vremenom od hobija postala profesija – rekla je svojevremeno Jelena za „Gloriju“.

Inače, grupa „Frajle“ imala je ranije četiri člana, ali je Marija Mirković, odlučila da svoj put nastavi sama, zbog čega ovaj bend sada čine tri dame.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare