PUBLIKA ISMEJALA SERGEJA LAVROVA U INDIJI: Pokušavamo da zaustavimo rat koji je pokrenut protiv nas upotrebom Ukrajine! VIDEO

Na indijskoj konferenciji, ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov pokrenuo je lavinu smeha kada je u svom govoru tvrdio da je Rusija zapravo napadnuta od strane Ukrajine, na šta mu se publika smejala, piše nemački Špigel.

Pomenuti događaj dogodio se na konferenciji u Nju Delhiju i to pri kraju Lavrovljevog polusatnog nastupa na Raisina konferenciji u Nju Delhiju, multilateralnom sastanku o geopolitici i geoekonomiji.

Moderator je kritički ispitivao Lavrova, a ministar spoljnih poslova je više puta saopštavao stavove da je: NATO je pravi agresor, i da Rusija ima vekovne pretenzije na Ukrajinu.

Zatim su usledila pitanja iz publike, jedan gledalac je želeo da zna kako rat utiče na energetsku strategiju Rusije prema azijskim zemljama i posebno prema Indiji.

Lavrov je počeo: „Znate, rat koji pokušavamo da zaustavimo i koji je pokrenut protiv nas upotrebom Ukrajine…“ Zatim je posustao – jer mu se publika smejala.

Scena je postala viralna na društvenim mrežama. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare