DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 1. MART! Strelčeve čeka blokada u karijeri, dok će Ovnovi dobro uložiti novac 

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti u kontaktu sa velikim brojem osoba i možda ćete naići na nekoga ko će vas zainteresovati. POSAO: Finansijska infuzija ili dobro ulaganje. ZDRAVLJE: Promenljivo. 

BIK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je na neki način istaknut ili superioran u vašim očima. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Nestabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo zainteresovani za fizički aspekt ljubavi. POSAO: Bićete nezadovoljni poslom ili uslovima, ali trenutno se ne možete nadati nečem boljem. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Bićete vrlo sentimentalni i raspoloženi da pričate o osećanjima i da ih na neki način izrazite. POSAO: Ništa novo se neće desiti, osim što je moguć uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Sporo varenje. 

LAV

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je dosta stariji od vas. Inače očekujte zahlađenje u ljubavnom odnosu. POSAO: Mogući veći problemi u procesu rada i nestabilnost posla. ZDRAVLJE: Slabo. 

DEVICA

LJUBAV: Nećete biti srećni, bez obzira na to da li ste sami ili u vezi. POSAO: Izgleda da će na vas uticati loša atmosfera na radnom mestu. Pogoršanje uslova rada. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Ovo će biti nepovoljan dan i za one koji su u vezi i za one koji su sami. POSAO: Možete imati administrativne ili probleme sa podređenima. ZDRAVLJE: Infekcija.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. U stanju ste da lako izrazite emocije. POSAO: Bićete nezadovoljni sistemom u kome radite ili nadređenima. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da partner neće biti raspoložen za ljubav, ali će mu svejedno biti potrebna emotivna podrška. POSAO: Mogući su problemi i blokada u karijeri. ZDRAVLJE: Povrede.

JARAC

LJUBAV: Bićete komunikativni, pristupačni i duhoviti, što će povoljno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Dobar period za promenu u karijeri i za one koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike da sretnete nekoga ko će vas donekle fascinirati. POSAO: Ništa novo se neće desiti. Moguće je da nećete biti raspoloženi da se bavite poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti naglašeno emotivni i osetljivi, zbog čega biste mogli imati problema u odnosu. POSAO: Imaćete potrebu da se izrazite na neki kreativan način. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare