ISKREN DO KOSKE! Novak Đoković bez dlake na jeziku o GOAT trci sa Nadalom – Bio bih zadovoljan iako on osvoji još 10 slemova!

U opširnom intervjuu za intervjuu za „The National“, prvi reket sveta Novak Đoković govorio je o brojnim temama, a pitanje o GOAT trci je bilo neizbežno.

Podsetimo, trenutno stanje je takvo, da Novak Đoković i Rafael Nadal imaju po 22 trofeja na Gren slemovima.

– Voleo bih da imam više od svog najvećeg rivala, ali kada se bude podvlačila crta, čak i ako se zaustavim ovde, a Nadal osvoji još 10 slemova… Moram da budem generalno zadovoljan. Možda će postojati mali deo mene koji će žaliti što nisam imao više od njega, ali na kraju, koliko je dovoljno? Znate na šta mislim? – rekao je Novak, pa dodao:

– Pitam se, jer je to balansiranje profesionalnog sportiste. Biti u sportu koji je zahtevan, sezona je duga, mnogo je prilika. Postoje četiri slema svake godine, imate prilike. Morate imati takmičarski um, morate imati snagu, mentalni pristup vuka, da budeš gladan, jer vas to pokreće, bar mene. Ali u isto vreme, ima vremena da se balansira i kaže: „U redu, dosta je postignuto, moraš biti ponosan, zahvalan, skroman“. Sa obe strane ličnosti morate da se nosite i da živite sa njima u isto vreme.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare