AKO UĐE BULIĆ, GOTOVA SI! Zvezdan uputio Ani jezive pretnje, Slavnić se plaši Acinog ulaska!? 

Odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić svakog dana šokira javnost, a kako je njen bivši partner Aca Bulić u više navrata rekao, postoji mogućnost da im se i on pridruži na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Da će situacija u Beloj kući biti na vrhuncu kad uđe Aca Bulić, jasno je svima, a od njega jedino strahuje Zvezdan Slavnić, koji mu je mnogo toga ostao dužan. Dok, s jedne strane, Bulić jedva čeka da se suoči sa Slavnićem, ovaj grebe na kapiju i preti da će pobeći s imanja. Osim toga, Zvezdan je na brutalan način zapretio i Ani Ćurčić da će je dokusuriti ukoliko Acu bude video na vratima pošto ga ona danima doziva u šiframa. 

– Ako nastaviš s ovim, kunem se ubiću te, ako uđe Bulić, gotova si. Šta ti misliš da sam ja glup, da ne kapiram kako ga u šiframa zoveš da uđe. Kurvo raspala, nemaš pojma šta će se tada desiti ako ga budem video na vratima– urlao je Zvezdan na bivšu partnerku, koja čeka svojih pet minuta.

Celo dešavanje ispratio je i Aca koji je u više navrata potvrdio da želi u rijaliti, te priznao najdublje emocije prema Ani i otkrio da nikada ne bi naslutio da ona trpi nasilje.

– Da, ušao bih u „Zadrugu“ ako bi to njoj pomoglo. Ona je neko moj, to je moja Ana, ja bih život dao za nju, a ne ušao tamo. Ona je moja prva ljubav, moje nešto dečačko i čisto. Smatram da svaka žena treba da ima zaštitu i verujem da muškarci koji vole znaju o čemu pričam. Ne znam, ne verujem da bi Zvezdan smeo nešto da uradi, a ja bih samo ušao da zaštitim Anu, što ću svakako i uraditi – rekao je Bulić u „Novom jutru“. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare