PONOSNI RODITELJI ODUŠEVILI JAVNOST OVIM POTEZOM! Radanovići napravili uspomenu za ceo život, a evo šta mali Damjan ima na Slobu!

Sloba Radanović izveo je iz porodilišta svoju suprugu Jelenu i naslednika Damjana, a potom su se zajedno uputili ka porodičnom domu, gde je njihovog sina čekala spremna dečja soba.

Ponosni mama i tata su rešili da nasledniku naprave lepu uspomenu iz „bebećih dana“ te su se poslužili specijalnom glinom na kojoj je maleni Damjan ostavio otisak stopala.

Sloba R, Sloba Radanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kako Jelena sa pratiocima neretko deli aktivnosti iz svakodnevice, ona nije odolela da se pohvali fotografijom na kojoj se vidi otisak stopala njenog trećeg naslednika, a najnovijom objavom je raznežila pratioce.

– „Mašala“, „Na Slobu velika noga“, „Nek je živ i zdrav“ – bili su samo neki od komentara pratilaca

Inače, Jelena i Sloba su danas za paparace ispozirali ispred privatne klinike na kojoj se pevačeva supruga porodila i tom prilikom je ponosna mama istakla da je presrećna što je podarila Radanoviću sina.

– Super se osećam, srećna sam jako. Treći sin, i to Slobin sin. Prvo idemo u crkvu da se zahvalimo Bogu. Sve je spremno za dolazak bebe, zbog toga je Sloba i kasnio. Naučiću ga svemu, ja sam ipak iskusna majka – rekla je Jelena, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare