OVO JE ZET ZDRAVKA ČOLIĆA! Ovaj dečko je osvojio srce Čoline starije ćerke! Evo gde su bili zajedno!

Da starija ćerka Zdravka Čolića voli da je u centru pažnje javnosti da se zaključiti na osnovu fotografija i video snimaka koje sa pratiocima na „Instagramu“ ona deli.

Za početak, Una je za razliku od većine svojih vršnjakinja mnogo aktivnija na društvenim mrežama, oko 40 hiljada ljudi podržava je i voli, a kako bi taj broj rastao u obavezi je da svakodnevno objavljuje što više različitog sadržaja. Vrlo često na taj način otkriva više od onoga što bi njen otac voleo, što je posledica modernog doba 21. veka sa kojim se Čola lično još uvek nije pomirio.

Za razliku od svoje mezimice pevač izbegava čak i intervjue. Još u medije nije dospela nijedna njegova fotografija sa ćerkama u porodičnom okruženju, a kamoli sa suprugom. Izbegavao je oduvek tu vrstu deljenja informacija sa publikom i uspeo je svoju intimu da sakrije gotovo pet decenija. Zahvaljujući njegovoj naslednici kako starijoj, tako i mlađoj Lari, to se u velikoj meri promenilo.

Starija Čolina ćerka očigledno ne podržava očev stav, te tako i ono što bi trebalo i ono što baš nije poželjno deli sa pratiocima što posle osvane na stranama tabloida, što je bio slučaj i pre par dana, piše Kurir. Naime, Una je objavila fotografije sa skijanja, a na jednoj od njih ona pozira sa zgodnim muškarcem kraj kojeg je na slici stavila srce.

Una Čolić
FOTO: PRINTSCREEN

Odmah su svi zaključili da je reč o novom Čolinom zetu, a Uninom dečku, što je bio temelj za komentare i pitanja je li muzičar upoznao ćerkinog izabranika, šta misli o njemu i podržava li njhovu vezu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare