MOKA PLAKAO U EMISIJI Na pomen Zvezdana mu odmah krenule SUZE, pa poručio: „Anđeli bih rekao – BRAVO, LAVICE“, spomenuo i njene roditelje 

Čuveni sportista Zoran Moka Slavnić pred našim kamerama dotakao se sina Zvezdana, koji je od prošle godine u rijalitiju „Zadruga 6“, a u jednom momentu se i rasplakao dok je pričao o nasledniku.

– Zvezdan Slavnić nije loš, emotivan je. On je takav. Razlika je između njega i Slobe ta što je Radanović bio oženjen u „Zadruzi“, a Zvezdan ne. Da ga vidim ne bih pričao sa njim, plakao bih sa njim – rekao nam je Moka Slavnić.

– Da uđem u „Zadrugu“ rekao bih Anđeli: „Bravo, lavice, tako se bori za ljubav!“. Nisam istraživao njenu prošlost, koga briga, nije ona pričala da je nevina, pa da se ispostavilo da nije – dodao je Moka, pa se osvrnuo na Anđeline roditelje, ali i bivšeg robijaša Kristijana Golubovića.

– Njeni roditelji ne prodaju kuću zbog dešavanja u „Zadruzi“, uopšte ne šetaju pognute glave, to nije istina! Kristijan me jako poštuje, ali ne razumem šta mu znači da kaže da sam okrenuo 2-3 broja da Zvezdan dobije nekoliko godina zatvora, nikada to nisam uradio – istakao je Slavnić, pa spomenuo i Aninu kumu Milenu Kačavendu, a ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare