Mlada manekenka brutalno ubijena i raskomadana: Noge nađene u frižideru, delovi tela kuvani, glave nema

Telo mlade manekenke pronađeno je raskomadano, sa delovima ostavljenim u frižideru u iznajmljenoj kući u Hong Kongu, piše Telegraf. Ebi Čoi, 28, bila je manekenka u usponu iz Hong Konga koja je baš ovog meseca krasila naslovnicu časopisa u Monaku.

Policija je do užasnog otkrića došla u kući u jednom selu, udaljenom oko pola sata vožnje od centra grada.

Nakon što su u petak popodne provalili u kuću koju je iznajmio njen bivši svekar, policajci su otkrili dve noge u frižideru, kao i žrtvinu ličnu kartu, kreditne kartice i druge stvari, rekli su iz policije, prenosi The Sun.

Ljudsko tkivo pronađeno je u loncima sa supom, dok glava, trup i ruke žrtve nisu bili na licu mesta.

On je dodao da su stan pažljivo uredile hladnokrvne ubice.

„U stanu su pronađeni alati koji se koriste za rasparčavanje ljudskih tela, uključujući mašine za mlevenje mesa, motorne testere, duge kabanice, rukavice i maske“, naveli su iz polcije.

Javnosti je rečeno i da je kuću iznajmio Ebin bivši svekar pre samo nekoliko nedelja. Policajci su uhapsili tri rođaka bivšeg muža manekenke dok za njim nastavljaju potragu.

Izvori kažu da je manekenka, koja se ovog meseca pojavila na naslovnoj strani modnog magazina L’Officiel Monako, poslednji put viđena živa u utorak u Tai Pou, kod Hong Konga, za vreme kratke vožnje u blizini kuće u kojoj su pronađeni njeni ostaci.

Policija je krenula da je traži u četvrtak. Veruje se da je mlada žena imala finansijski spor sa bivšim mužem i njegovom porodicom u ukupnom iznosu od 100 miliona (hongkonških) dolara. A u medijima se pojavila i priča o njenom navodnom rasipništvu.

Prošle nedelje, Ebi je podelila sliku naslovnice časopisa sa skoro 90.000 pratilaca na Instagramu.

„Napisala je: ‘Od Hong Konga do naslovnice L’Official Monaka, moje putovanje kao ikone stila se nastavlja’.“

Ranije ovog meseca, podelila je snimak sebe na Dior modnoj reviji u Parizu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare