TEŠKA SUDBINA! MAJKA OSTALA SAMA: 2 SINA JOJ U ZATVORU, ĆERKA UMRLA, MUŽ UBIJEN: Komšije progovorile o porodici iz Bele Palanke

Komšije Srđana G. (36) iz okoline Bele Palanke koji je navodno zverski udavio svog oca Branislava (76) nakon žustre svađe, kažu da je u pitanju veoma problematična porodica.

Zločin se, podsetimo, dogodio sinoć u porodičnom domu u jednom selu kod Bele Palanke.

– Srđan je konstantno u svađi s ocem i nisu mogli da se slože ni oko najmanje sitnice. Kad su videli da ne mogu jedan s drugim, Srđan se odselio u drugu kuću koju je sagradio na istom imanju – kažu meštani i dodaju:

– Porodica je veoma problematična, pa je tako Srđanov brat prošle godine uhapšen zbog silovanja jedne žene. Čuli smo da je bio negde u gostima, i tada je spopao tu nesrećnu ženu i silovao je u kući. Ona je uspela da pobegne i on je tada uhapšen.

Naši sagovornici kažu da je ovu porodicu zadesila i velika tragedija pre tri godine.

– Srđanova sestra je u martu 2020. kada je počela korona preminula u šestom mesecu trudnoće. Tada smo svi zanemeli od šoka, valjda se nešto iskomplikovalo – kažu komšije i dodaju:

– Teško im je pala ta tragedija i jedva su se izborili s tim. Nekada je ta kuća bila puna, jesu se svađali, ali makar ih je bilo, a sada nesrećna Srđanova majka ostade sama – dva sina su joj u zatvoru, ćerka i muž pod zemljom. Kakav surov život, prenosi Kurir.

Podsetimo, komšije su ranije za Kurir ispričale da je Srđan G. došao kući pijan iz kafane i počeo da se svađa s ocem. Njegova majka pokušala je da spreči sukob, ali ju je sin zaključao u podrum, a Srđan se zatim vratio u kuću i nastavio da se svađa s ocem Branislavom G. Navodno uhvatio ga je za vrat i udavio, nesrećni čovek je pao na krevet. Srđanova majka uspela je da se otključa, pozvala je policiju i prijavila sina da je ubio oca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare