„BILA SAM MODRA PO NOGAMA“ Ana Ćurčić iznela nove detalje zlostavljanja, otkrila sve o kockanju i Zvezdanovim DUGOVIMA

Ana Ćurčić otkrila je u razgovoru sa Zoricom Marković nove detalje zlostavljanja i nasilja koje je pretrpela sa Zvezdanom. Ćurčićeva je spomenula i njegove kockarske dugove.

– Samo dok je imao pare, ja sam imala ljubav – rekla je Ana.

– Bože gospode – rekla je Zorica.

– Slavka i ja smo se dogovorile da stavimo stan na garanciju na stan, da on(Zvezdan) ne može da ga proda. On je insistirao da se proda, da bi kupio dva manja. Pošto je on meni trošio pare, ja sam imala dug od 12.000 evra. Hipoteka koja je bila je sam odložila vreme prodaje stana. Mi smo njemu priznale da je stan pod hiootekom, da bi vratile dug, a on je razmišljao samo o tome koliko će para imati. Prodale smo sta, ali je njega bolela ta cifra od 12.000, a to je bio njegov izgovor da krene da kocka – rekla je Ana i dodala:

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Ja sam išla s njim dok je kockao, samo da ne potroši sve. Kod njega je bilo uvek: “Samo još ova ruka“. On nije priznavao da je kockar. Kad sve izgubi, onda sam mu ja predstavljala problem. Umeo je da me vređa:“Mrš, baksuze“. Ceo stan je izgubio na kocki. On mene krivi da sam krivac jer je izgubio stan, zato što sam bila sa njim to veče. Onda se on uselio kod mene. Tu je krenuo pakao. Zaposlio se, doneo je pare s kojima je mogao da kupi stan, a dao ih je na kocku. Prodavala sam stvari, kako bih preživela. U toj kući sam imala najviše zlostavljanja. U jednom danu je polupao ceo nameštaj – rekla je Ana.

– Zbog čega? – upitala je Zorica.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Zbog para. Kad sam želela da ga ostavim, on je tražio da mu ispatim 12.000 evra, pa mi je udario kamatu. Moja majka je želela da se snađe, samo da me ostavi na miru. Kad je on to čuo, podigao je cifru na 100.000, samo da ja ne bih otišla. Kakav je to manipulator. Nakon toga je usledilo zatišje, osećala sam se kao u kavezu. Morala sam da balansiram između dece i njega. Dešavalo se da po ceo dan ne pita mog sina da li je gladan. Ako ti kažem da je svaka novogodišnja jelka bila pokidana, onda ti je jasno o čemu je reč. Mami nisam želela da priznam da me fizički zlostavlja. Bila sam sva plava po nogama. Kad sam došla do para, on je ukrao te pare – kazala je Ana.

– Koliko je sve to trajalo? – upitala je Zorica.

– Četiri godine. Ja sam sa njim imala jedva godinu dana lepe priče. Kockao se pred put, pre nego što je uhapšen, ja sam želela da presečem. Rekao je mojoj mami da koliko ga ostavim, desiće se krvoproliće – rekla je Ana.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Molim te, ajde da sutra nastavimo. Ne mogu ovo da slušam – rekla je Zorica.

– Kad je završio u zatvoru, ja sam dovela njegovu majku kod sebe, brinula se o njoj. Kad ja nisam imala, Zvezdanova bivša žena je pomagala. To je posebna priča – rekla je Ana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare