ZVEZDANOVE MRAČNE TAJNE ISPLIVALE NA POVRŠINU Ana zbog njega ostala bez KROVA nad glavom, Bulić sve PRIZNAO

Aca Bulić je progovorio o stanu Ane Ćurčić koji je Zvezdan Slavnić prokockao, a zatim je otkrio i da li bi je podržao ako bi odlučila da se pomiri sa njim.

Kuma kad je gostovala rekla je da je Ana izgubila stan i da će o tome pričati. Priča se da je Zvezdan kockar. Da li je moguće da je zbog njega izgubila stan i da je zbog toga podstanar?

– Sve je moguće. Znam da više nekretninu nema. Sve te žene koje su prošle kroz turturu i ispale drugari, desi se šta se desi.

Žena ima i svoje dvoje dece. Biti toliko laf i izgubiti stan pored dva deteta i imati poverenja da će neko to moći da povrati zbog kockarskih dugova.

– Sve srećne porodice liče jedne na drugu,a sve nesrećne porodice su nesrećne na svoj način.

Aca Bulić
foto: Printscreen Zadruga

Pre koliko je bilo to sa stanom?

– Skoro.

Da li ste u kontaktu sa Aninom decom?

– Trude se da ne gledaju. Potresno im je.

Ana je i dalje u ulozi lafice koja ne želi da priča. Ovo sad možda i opravdava njene rolerkoster emocije. Žena je dala svoj stan zbog njegovih kockarskih dugova.

– Kad god se desi tako neka tragedija, za neke ljude je raskid gori od smrtnih slučajeva. Kad neko umre, pa ga nema pomiriš se. A kad raskineš umireš za nekim. Nije lako, posebno ženi.

Šta kažu deca za Zvezdana?

– Nisam hteo da ulazim toliko duboko. Razgovarali smo oko Ane i njih i nekim problemima ako imaju. Osetio sam da su loše i da treba da pomognem ako mogu.

Da li biste podržali Anu ako bi odlučila da se pomiri sa Zvezdanom?

– Bih jer je to onda ljubav. Ja bih oprostio javnu prevaru. Ali ne mislim da će ona oprostiti.

Podsetimo, Ćurčićeva je pred ulazak u rijaliti ispričala sve o njegovom poroku, a priznala je i da je nekoliko puta pokušavala da mu pomogne, ali bezuspešno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare