UŽIVO, PARTIZAN – FENERBAČE! Pobeda otvara vrata top 8, navijači spremaju SPEKTAKULARNU atmosferu (FOTO)

UŽIVO:

Partizan – Fenerbače

Košarkaši Partizana večeras u dvorani „Štark Arena“ (21.00) igraju važnu utakmicu Evrolige, a protivnik će im u Beogradu biti Fenerbahče.

Pogledajte kako izgleda atmosfera pre početak utakmice:

Sve ulaznice su odavno rasporedate, tako da će atmosfera na meču sigurno biti za pamćenje.

Crno-beli su proteklog vikenda ostali bez trofeja u Kupu Radivoja Koraća, ali trener Željko Obradović smatra da poraz od Crvene zvezde u polufinalu, posle neverovatnog preokreta, neće uticati na volju i želju njegovih igrača u sudaru sa turskim klubom.

– Rekao sam igračima da kada se neko takmičenje završi, nema više razmišljanja o tome. Bez obzira, da li je pobeda, ili poraz. Imamo još takmičenja na koja treba da se fokusiramo. Nastavljamo sa Evroligom gde nam u goste stiže Fenerbahče – rekao je Željko Obradović.

Iako Fener ima pobedu više od Partizana, ukupno 14, crno-beli su u seriji trijumfa kada je u pitanju Evroliga. Prvi meč u Istanbulu završen je slavljen Partizana.

– Oni su u prilično neobičnoj situaciji, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Vratili su im se neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom. Igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima – jasan je Obradović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare