Šta je sve pronađeno kod ekipe uhapšenog koji je upucao Nikolu na Zvezdari: „Palo“ njih šestoro

Osim G. D. (21) koji je uhapšen od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zbog sumnje da je počinio ubistvo u pokušaju, kada je upucao Nikolu R. (29), uhapšeno je još njih petoro koji se „vode“ kao saučesnici, a kod njih su nađeni droga i oružje.

Krivična prijava za ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu podneta je protiv M. M. (30), M. M. (25), J. P. (28), D. I. (20) i F. G. (24) koji se nalaze u pritvoru zbog prethodno učinjenih krivičnih dela.

Naime, oni se sumnjiče da su pomogli G. D. tako što su preduzeli niz radnji u cilju izvršenja krivičnog dela, njegovog bekstva i uklanjanja tragova. Prethodno je policija pretresom stana u Boleču koji koriste M. M., M. M., G. D., kao i osumnjičeni S. M. (25) zaplenila oko dva kilograma amfetamina i manju količinu marihuane, zbog čega se oni terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, policija je u prethodnom periodu kod J. P. pronašla pištolj sa prigušivačem, zbog čega se on tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, piše Telegraf.

Osumnjičenom G. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, dok se M.M., J.P., M.M., D.I., F.G. i S.M. nalaze u pritvoru.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare