POLICIJA ISPITUJE UBISTVO 3 ŠTENETA! Oduzeti karabini od 3 lovaca, jedan od njih je pucao! EVO ŠTA JE KOČILO ISTRAGU!

Gornjomilanovačka policija na tragu je ubici tri šteneta, potvrđeno je Kuriru u nadležnoj Policijskoj upravi u Čačku. Ovaj zločin desio se u selu Nevade 24. januara.

– U neposrednoj blizini kuće gde su psi pronađeni nađeno je nekoliko čaura lovačkog oružja – kaže se, između ostalog, u informaciji dostavljenoj Kuriru nakon dužeg insistiranja.

Dežurna zamenica osnovnog javnog tužioca Jelena Tomović izjasnila se da je u pitanju krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja, iz člana 269, stav 1 Krivičnog zakonika Republike Srbije, a policija nastavlja rad na otkrivanju činjenica, navode iz PU Čačak za Kurir.

Kako Kurir nezvanično saznaje,gornjomilanovačka policija oduzela je tri lovačka karabina koji koriste kalibar pronađen na mestu ubistva pasa. Trojica sumnjivih lovaca dala su izjave policiji.

Da podsetimo, pažnju javnosti izazvalo je ubistvo tri šteneta vlasnika Dragiše Kovačevića, koji je i obavestio javnost o ovom zločinu putem Kurira.

Sumnju da policija pokušava da zataška ovaj zločin podstaklo je neoglašavanje Policijske uprave u Čačku.

Građani u Gornjem Milanovcu su preko društvenih mreža iznosili sumnje da policija pokušava da sakrije ovaj zločin zbog veza pojedinih policijskih funkcionera s lovcima za koje se sumnja da počinili ovaj zločin.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare