MONSTRUOZNO! Završena obdukcija male Petre: Otkrivamo jezive detalji!

Javnost u Srbiji zgranuta je svirepim ubistvom Petre N (2) iz Zaječara, a sada su isplivali novi, još jeziviji detalji.

Kako Republika saznaje, obdukcija tela je završena i pokazala je da de te ima više povreda glave od kojih je jedna bezuslovno smrtonosna.

Prema našim saznanjima, konstatovan je i rascep jetre, a povrede nisu mogle nastati padom, kako je to izjavio Miloš N, očuh iz pakla, osumnjičen za ovaj zverski zločin.

Kako saznajemo, on će odgovarati za krivično delo teško ubistvo.

Da podsetimo,  pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su Miloša N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom. Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu Jelenu T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Naime, Miloš N. je krvnički tukao dvogodišnju bebu, dete njegove vanbračne supruge Jelene T.

Prema prvim infomacijama Miloš N. je detetu naneo jezive povrede, udarajuči je po glavi i telu, zadnjici, ali i po genitalijama.

Osumnjičeni Miloš N. i Jelena T. su juče popodne sada pokojnu devojčivcu doneli  u bolnicu i predstavili da povrede zadobila padom.

Maloletna oštećena je preminula oko 16.00 časova obzirom da su lekari izrazili sumnju da su sve povrede mogle da nastanu padom tada je izvršen uviđaj i u kući u kojoj su živeli pronađeni su tragovi krvi.

U izjavi koju je Miloš N. najpre dao u svojstvu građana osumnjičeni je izjavio da je par puta udario oštećenu ali da joj nije naneo povrede od kojih je preminula.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare