ŠOK OTKRIĆE! VLAHOVIĆEV MENADŽER STOPIRAO ISTORIJSKI TRANSFER: Premijerligaš spremio preko 100 MILIONA EVRA, sve je bilo gotovo!

Reprezentativac Srbije i centarfor Juventusa, Dušan Vlahović, nalazi se na korak do potpisivanja ugovora sa Real Madridom.

O transferu snažnog centarfora piše se već neko vreme, užurbanim tempom otkako je postalo poznato da Juventus ima velike finansijske probleme, ali i probleme sa zakonom zbog lošeg poslovanja.

„Stara dama“ je kažnjena oduzimanjem bodova u Seriji A, a već neko vreme se priča kako Vlahoviću promena sredine ne bi predstavljala problem.

Ovaj put, španski „As“, donosi možda i neočekivane informacije.

Prema pisanju ovog uglednog lista, Juventus je tokom zimskog prelaznog roka bio u ozbiljnim pregovorima sa jednim timom iz Premijer lige, a navodno je dogovoreno obeštećenje u visini između 100 i 120 miliona evra.

Kada je delovalo da će priča biti gotova, menadžer srpskog fudbalera je stopirao transfer.

Iako izvor ovog lista nije naveo koji klub je bio blizu transfera, pretpostavlja se da je u pitanju Mančester junajted koji je želeo da nadoknadi odlazak Kristijana Ronalda.

Real već neko vreme prati Vlahovića i njegovu situaciju. Plan Madriđana je da dovedu igrača koji će da zameni Karima Benzemu, a kako su prethodne mete Kilijan Mbape i Erling Haland trenutno nedostupni, procenjuje se da bi baš Srbin mogao da bude idealan za „kraljevski klub“.

Vlahović je ove sezone imao ozbiljan problem sa povredom zbog koje ga nismo gledali na terenima Serije A jedno vreme, ali je u tom takmičenju skupio osam golova u 14 nastupa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare