RUSIJA SE SPREMA ZA PUTINOV GOVOR: Državna televizija započela odbrojavanje! Ekran podeljen na dva dela, satnica krenula (VIDEO)

Ruski državni kanal Rosija 24 započeo je danas odbrojavanje do govora ruskog predsednika Vladimira Putina koji će biti održan u utorak 21. februara 2023 tačno u 10 sati po srednjeevropskom vremenu, odnosno 12 po moskovskom.

Na ovom ruskom državnom kanalu ekran je prepolovljen sa vremenom koliko je preostalo do Putinovog govora.

Naime, Rusija sa velikim nestrpljenjem očekuje govor ruskog predsednika koji bi, kako svi navode i očekuju, trebalo da govori o tome u kom pravcu će krenuti rat u Ukrajini u narednom periodu godinu dana posle, koje su smernice, kreće li se u opštu ofanzivu na svim frontovima i kakvo je stanje privrede Rusije posle godinu dana pod sankcijama SAD, Kanade, Velike Britanije i Evropske unije.

Putin je inače još ranije zakazao govor koji će biti održan pred ruskim poslanicima oba doma, što ukazuje na njegov značaj, pa i ova medijska priprema uoči tog govora.

Osim toga na pojedinim mestima u Moksvi pojavili su se neobični bilbordi koji asociraju na Veliki otadžbinski rat 1941-1945 sa motovima iz tog rata.

Inače ta simbolika se često koristila od početka rata u Ukrajini 2022. godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare