ODBORNIK DEMOKRATSKOG FRONTA UHAPŠEN ZBOG TUČE: U hotelu u Budvi sukobile se dve grupe mladića, policija traga za još dvojicom

Budvanska policija uhapsila je Budvanina Mladena Kažanegru koji se sumnjiči da je u subotu veče, u gradskoj kafani hotela “Mogren”, naneo lakše telesne povrede Stefanu Pekoviću (20) i Božu Brnoviću (21).

To je „Vijestima“ potvrđeno u budvanskoj policiji. Kažanegru, odbornika Demokratskog fronta, policija će u utorak privesti kotorskom tužiocu.

Policija, kako je rečeno „Vijestima“, traga za njegovim bratom Ognjenom i bratancem Nikolom, zbog sumnje da su učestvovali u tuči.

Nikola Kažanegra je direktor opštinskog preduzeća Mediteran reklame. Oglasili su se zvanično i iz Uprave policije.

„Službenici Odeljenja bezbednosti Budva su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, lišili slobode M.K. (45) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda. Policija traga za O.K. i N.K“, naveli su u saopštenju.

Pojasnili su da je policija postupila po prijavi od 19. februara, u kojoj je navedeno da je u jednom hotelu u Budvi došlo do tuče.

„Tada je sa lica mesta doveden M.K. u službene prostorije, kojom prilikom su od njega prikupljena obaveštenja na navedene okolnosti. Policija je obaveštena od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći da su na ukazivanje lekarske pomoći pristupili S.P. (21) i B.B. (21), oba iz Budve“, dodaju iz policije.

Ognjen Kažanegra kazao je „Vijestima“ da on i njegov sin nisu u bekstvu, da su van Budve, te da je o tome obaveštena policija.

Policijskom službeniku su kazali da će doći i dati izjavu, jer nisu učestvovali ni u kakvoj tuči.

Angažovali su advokata i tvrde da oni nisu nikoga napali, tukli niti vređali i da su u Kolašinu na skijanju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare