KRIJUMČARILI CIGARETE U PROZORIMA! Carinici u ramovima otkrili 149 paklica cigareta, OVAKO SU posumnjali da okviri nisu šuplji

Na prelazu Preševo carinici su, u saradnji sa policijom, otkrili i sprečili neobičan pokušaj krijumčarenja cigareta u šupljinama jednog prozorskog okvira.

Кada je u subotu, u ranim jutarnjim časovima, na ulaz prelaza Preševo pristigao teretni kombi “mercedes sprinter“ koji se uputio ka Zapadu, ništa nije nagoveštavalo da će ubrzo baš u njemu carinici otkriti do sada nezabeležen pokušaj krijumčarenja.

Naime, iako su vozač i suvozač izjavili da nemaju ništa da prijave, usledila je detaljna kontrola tokom koje je u prtljažnom delu kombija otkriven i jedan novi PVC prozorski okvir.

Carinik je kucanjem o okvir utvrdio da zvuk ne odgovara šupljem prostoru koji bi trebalo da se nalazi u njegovoj unutrašnjosti, pa je na spojevima proverio svoju sumnju da on zapravo služi za krijumčarenje.

Potvrdivši da je unutrašnjost prozora ispunjena neprijavljenom robom, okvir je otvoren, a iz njega su počele da ispadaju paklice cigareta raznih robnih marki.

Ukupno je otkriveno 228 paklica krijumčarenih cigareta, od čega je 149 paklica cigareta pronađeno u prozorskom okviru, a 79 paklica u kesama među prtljagom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare