„HRVATI SU U ŠOKU ŠTO SAM IM SE JAVIO“: Predsednik poželeo dobar dan hrvatskom štandu na Sajmu naoružanja, oni ostali zatečeni!

 Hrvati su u šoku što sam im se javio!, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Sajmu naoružanja – Idex u Abu Dabiju tokom današnjeg obilaska štandova.

Pošto je obišao ponudu naše namenske industrije i štandove proizvođača naoružanja i vojne opreme iz Srbije, predsednik je rekao šta bi još voleo da obiđe od stranih štandova pa je tako prošao i pored hrvatskog!


– Dobar dan, srećan rad!, doviknuo im je u prolazu posle čega je kamera zabeležila da su predstavnici hrvatske vojne industrije na tom štandu ostali potpuno zatečeni i u šoku posle tog pozdrava…

Predsednik je potom, nasmejavši se, prokomentarisao da su potpuno ostali u šoku što im se javio, a neko je iz pratnje dodao su ostali potpuno zatečeni: Oni su u šoku…

– Hrvati imaju odličnu vojsku i odličnu vojnu industriju i ja to poštujem… A mi malo bolju… Đakovo je nekad bila najbolja fabrika… Imaju izvrsnu vojsku i mnogo ulažu a naše je da ne budemo slabiji – rekao je predsednik Vučić.

Nije trebalo mnogo da se snimak ove situacije pojavi i na društvenim mrežama…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare