OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Tviteraši otkrivaju nazive Karleušinih novih pesama, GORI INTERNET

Tviter je ponovo eksplodirao zbog Jelene Karleuše.

Nazivi pesama s njenog novog albuma, koji pevačica dugo najavljuje, pojavili su se na ovoj društvenoj mreži. Korisnici uveliko šeruju raspored numera, nakon što je JK na svom Instagramu objavila samo početna i poslednja slova naslova.

Kako tviteraši bruje, prva numera se zove „Mamita„, druge numere nema, a zato je treća navodno „Aman, aman„, četvrta po redu je „Ona„, peta „Karli bič„, šeste takođe nema, a sedma je dobro poznata „La bomba„. Osma je „Runde„, deveta „Režije“ ili „Rezime„, nisu precizirali korisnici Tvitera. „Diva„, kako sama sebe Jelena inače zove, rezervisana je za desetu poziciju na albumu, a jedanaesta je „Vodi me u Abu Dabi„. Dvanaesta numera je „Ja„, trinaeste nema jer je tu trebalo da se nađe „Roka koka“, koju je na kraju snimila njena ljuta protivnica, a nekadašnja prijateljica Dara Bubamara. Na četrnaestoj poziciji je „Budim se„. Bonus pesma je takođe, prema navodima tviteraša, pripala drugoj koleginici, piše Kurir.

U pitanju je Sanja Vučić, a u pitanju je numera „Hanuma„.

Inače, 11 godina je prošlo otkako je Karleuša izdala svoj poslednji studijski album „Diva“. Kako vreme prolazi, nestrpljenje i tenzija kod pevačicinih fanova rastu, a po svemu sudeći, predstojeći album će uskoro ugledati svetlost dana. Svi detalji o albumu se i dalje čuvaju u strogoj tajnosti, a ono što se zasad zna jeste da će da se zove „11:11“.

– Smatram da je ovo najbolji album u mojoj karijeri, najozbiljniji dosad, s najviše pesama, s najviše uloženog novca. Moja publika je ovo zaslužila posle deset godina. Fanovi koji pritiskaju, prete, vređaju i uznemiravaju nisu fanovi. Album će izaći kada sve vezano za njega bude rešeno. Nemam nameru ni da objašnjavam, ni da se pravdam. Ako ja ne pružam dovoljno u svakom smislu kada je reč o ovom poslu, ne znam ko pruža. Pritisak me uznemirava i ne pomaže da se stvar ubrza. Strpite se još malo, jer će svakako ono što stiže biti veće i bolje od svega i svakoga – poručila je JK, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare