UHAPŠEN UBICA SRBINA U KAMBODŽI! Plaćenik GRLIO STRAHINJU neposredno pre likvidacije: Britanac zvani Betmen dolijao!

Osumnjičeni za ubistvo Srbina iz Brusa u Kambodži, Strahinje Dačkovića 24. decembra ispred luksuznog stana u kome je živeo sa suprugom, uhapšen je posle mesec i po dana.

– Osumnjičeni, za koga su kambodžanske vlasti saopštile da je imao nekoliko imena, uključujući i Džejms Spejder, priveden je u Pnom Penu zbog ubistva Strahinje Dačkovića (37) – piše Daily mail.

kako je Kurir ranije pisao Srbin je dugo živeo u Kambodži sa suprugom Tajlanđankom, a ubijen je ispred njihove kuće hicima u stomak. Naš izvor je posle ubistva ispričao i da je Strahinja poznavao svog ubicu.

Strahinja Dačković
foto: Printscreen/Facebook

– Osumnjičeni i žrtva se poznaju, a neposrdno pre ubistva bili su zajedno u jednom restoranu, čak su se zagrljeni i fotografisali. Šta se desilo među njima niko još ne zna – rekao je tada izvor Kurira.

Prema rečima supruge ubijenog Srbina, ubica zvani Betmen je Strahinju pozvao da izađe ispred kuče, nakon što su se malo pre toga rastali jer su bili u provodu.

– Rekla je da joj je muž, pola sata pošto se vratio iz izlaska, rekao da ga zove Amerikanac i da ide da se nađe s njim. Ubrzo je začula hice ispred hotela, a kada je izašla videla je krvavog muža i beli automobil „leksus“ kako se udaljava s mesta pucnjave. Navodno, ona je u kolima prepoznala Amerikanca, prijatelja svog supruga – ispričao je sagovornik Kurira.

Dačković je, prema rečima našeg izvora, preminuo po dolasku u bolnicu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare