DALILINOG OCA ZBOG ROĐAKA PRIVODILI U POLICIJI! Huso je ranije vodio BURAN život, njegov sin ispričao DETALJE

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, živeo je burnim životom kako kaže njegov sin Arafat Mujić i komšija. Kako tvrdi njegov komšija, Huso je završio na razgovoru u policiji zbog problema sa rođakom.

Arafat Mujić, Dalilin brat, je jednom prilikom otkrio istinu o ocu.

– On je sa Dalilinom majkom pobegao iz Austrije jer nije plaćao alimentaciju. Ima petoro dece! Pobegao je u Tuzlu, pa sam mu ja dao zemlju u Šepku. I ona radnja, to je sve moje – kazao je Arafat tada za emisiju „Đir sa Memom“.

– On se samo brinuo o Dalili, a ona nas sve bruka – dodao je bio on.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/HypeTV

Svojevremeno se pisalo i da je Huso privođen na razgovor u policiju, zbog problema sa rođakom Fetom.

– U Gornjem Šepku je bilo problema. Huso sad spava u Dalilinoj kući, a policija ga je privodila na informativni razgovor, zato što mu je Feto pretio da će da ga ubije. Huso je izašao, spava u Dalilinoj kući. Brat Dejanov je zvao Husa da preuzme auto, on mu je prekao da će Dejanu dati sve kad mu se on javi – rekao je tada komšija, prenosio je „Paparaco lov“.

Huso Mujić
foto: Printscreen/Pink

Huso je nedavno izjavio da Dejana smatra kao njegovo dete i da mu želi sve najbolje.

– Sa Dalilom se čujem, šta da radi, neka ide sve svojim tokom. Ne misli mu loše. To je zakon tako ide, moraju – kazao je Huso i dodao:

– Ja znam da su se tamo dogovorili, ne znam šta je sud radio. Njemu ne treba ništa, tako je govorio i ranije. Kuća je njegova uvek, uvek je dobrodošao, dečko na svom mestu.

Tokom ćerkinog boravka u „Zadruzi“ prolazio je kroz pakao.

– Huso je završio u bolnici, prijatelji su došli po njega i odveli ga u bolnicu, čoveku je mnogo teško i loše mu je zbog Cara i kako se ponaša prema Dalili. Šećer mu je skočio i pritisak ga muči, doktori svaki dan imaju probleme. Mi se plašimo da dok Dalila izađe, da će on umreti – govorio je tada izvor za „Republiku“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare