NOVČANI HOROSKOP ZA MART! 3 znaka će se obogatiti, a evo za koga će se lepiti pare 

Svi astrolozi su saglasni da je mart mesec jedan od najvažnijih u godini jer 7. marta Saturn, planeta karme, ulazi u znak Riba nakon skoro 30 godina i menja našu sudbinu.

Uran u Biku tera nas da štedimo ali i pronađemo nove izvore zarade. Ulazak u novu eru Riba nateraće nas da preispitamo svoje životne vrednosti.

Pogledajte kako će zvezde biti naklonjene vašem znaku kada je novac u pitanju.

OVAN

Planeta sreće, Jupiter nalazi se u vašem znaku do 16. maja, pa treba da igrate igre na sreću. Osim toga, Venera u martu ulazi u Bika, pa donosi stabilniji finansijski period. Zbog prisustva Venere u drugom polju možete da očekujete lepe poklone. 

BIK

Merkur u martu će biti u vašem jedanaestom i dvanaestom polju, pa ćete ostvariti saradnju sa prijateljima za novac. To može da bude i dobro i loše, jer će vam biti teško da naplatite novac od osoba koje su vam drage. U drugom delu marta vas očekuje novi izvor prihoda. 

BLIZNACI

Bliži se kraj vašim mukama. U drugoj polovini marta konačno dolazi spas od loših perioda koji traju već pola godine. Zbog toga konačno dolazi poboljšanje finansijske situacije.

RAK

Imaćete velike ambicije u martu i želećete da ostvarite rezultate preko noći, ali ćete ipak morati da naučite da trenirate strpljenje. Mart je veoma promenljiv i doneće vam velike troškove, naročito u drugom delu meseca.

LAV

Možete da očekujete novac iz inostranstva. To je takođe prilika za zaradu iz inostrane firme. Od sredine marta ulazite u odličan finansisjki period, tako da ćete itekako profitirati.

DEVICA

Vi ste jedan od znakova kojima će mart doneti velike promene. Zbog toga treba da pripazite na finansije i ne uzimate olako kredit.

VAGA

Prva polovina marta je dobra, dok ćete u drugoj imati velike troškove. Treba da vodite računa jer ćete imati potrebu da pravite velika ulaganja koja mogu da budu pogrešna. 

ŠKORPIJA

Očekuje vas velika zarada kroz jedan poslovni projekat. Isto tako ćete uspeti da dogovorite novo poslovno partnerstvo za novac. Pred vama je uspešan mesec za zaradu.

STRELAC

Očekuju vas novi troškovi zbog stana. Odnosno, pojedini Strelčevi će se odlučiti za kupovinu nekretnine ili podizanje kredita. Imačete mnogo veću odgovornot kada je novac u pitanju. Do 16. maja treba da igrate igre na sreću.

JARAC

Nakon tri godine ulazite u bolji finansijski period. Saturn u Ribama donosi vam bolje mogućnosti za zaradu. Očekuje vas veća zarada već na početku marta.

VODOLLIJA

Vi ste znak kojem će konačno svanuti nakon skoro tri godine. Saturn napušta vaš znak i zbog toga će mnoge blokade da nestanu. Novac će se u martu lepiti za vas jer izlazite iz dugogodišnjeg lošeg perioda.

RIBE

Saturn, planeta koja određuje našu sudbinu ulazi u vaš znak posle skoro 30 godina, tako da će vas staviti na test. Pripremite se za usporavanje finansijskih transakcija. Nećete se obogatiti ali ćete imati dovoljno novca. To možda ipak bude manje nego što ste očekivali. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare