MILENA ULAZI U „ZADRUGU 6“!? Anina drugarica najavila RASKRINKAVANJE, pa otkrila kako bi reagovala kada bi ugledala Zvezdana! 

Milena Kačavenda, najbolja drugarica zadrugarke Ane Ćurčić koja sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem prolazi kroz pravu dramu pred kamerama rijalitija „Zadruga 6“, izrazila je želju da uđe u Pinkov imaginarijum i pomogne prijateljici u borbi sa bivšim partnerom!

Milena je u jednoj emisiji otkrila da misli da se Ana potpuno pogubila i da je strahuje da će se u jednom trenutku pomiriti sa Zvezdanom, koji ju je, kako kaže, zlostavljao. 

– Ana je zlostavljana žena, već neko vreme – rekla je Milena, a onda se osvrnula na svoj ulazak u rijaliti i pomenula da još uvek nije dobila poziv od produkcije, ali da se nada da će biti deo „Zadruge 6“:

– Poneću pelene i vlažne maramice, bilo bi dobro da uđem na magarcu. Da uzmem kajlu da mu stavim oko vrata na kom piše „Zveki“. Tu ima raznih fazona, od Zvezdana bih tražila vlažne maramice kad skidam šminku. A Zorici bih ponela buket peršuna – rekla je Kačavenda kroz smeh.

Kad se pominje i potencijalni ulazak, Milena je rekla kako bi postupila u trenutku ulaska u Belu kuću i rekla da bi počupala Anu, dozvala je pameti, ali i najavila da bi Zvezdan Slavnić zbog nje napustio „Zadrugu“. 

Iako Kačavenda poziv od produkcije još uvek nije dobila, Milena se redovno pojavljuje u medijima i otkriva bitne informacije iz Aninog i Zvezdanovog odnosa, pa su mnogi sigurni da bi u rijalitiju bila igrač koji bi svakako mnogo doprineo. Upravo zato fanovi „Zadruge“ navijaju za njen ulazak i ne isključuju mogućnost da sa produkcijom potpiše ugovor, a šta će se dogoditi ostaje nam da saznamo u danima pred nama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare