BELIVUK ŽIVEO U ZGRADI U KOJOJ SE DESIO JEZIV ZLOČIN: Aleksandar nakon svađe ubio suprugu, pa sebe – komšije navikle na policiju, pa nisu ni slutile da je bilo KRVOPROLIĆE!

Videla sam 20 pripadnika Interventne jedinice kako upadaju u zdragu – kaže komšinica iz zgrade sa Voždovca u kojoj se dogodio zločin.

Policija je u stanu na Voždovcu, u Bulevaru oslobođenja broj 174/44 noćas zatekla tela vanbračnih partnera Dragane P. (54) i Aleksandra D. (58). 

Prema prvim informacijama, muškarac je nakon svađe iz pištolja presudio vanbračnoj partnrki, pa sebi. Pored njegovog tela nađeno je oružje.

Kako portal Republika.rs saznaje, ubistvo i samoubistvo se dogodilo u zgradi u kojoj je ranije imao stan Veljko Belivuk, jedan od vođa navijača gupe Principi, kome se sudi za svirepa ubistva.

– Videla sam 20 pripadnika Interventne jedinice kako upadaju u zdragu. Čula sam repetiranje pištolja. Došla je i Hitna pomoć, ali svi su se brzo razišli – kaže jedna stanarka zgrade u Bulevaru Oslobođenja 174.

Kako dodaje, i ranije je tu dolazila policija jer se uglavnom u zgradi nalaze navijači Rada.

– Bilo je i pre upada policije, rotacije su svakodnevna pojava… Kada sam pogledala kroz prozor, videla sam kako u gepek policija stavlja neku kesu, pa sam pomislila da je možda kod nekog pronađena droga. Tek jutros sam saznala jezive detalje – dodaje naša sagovornica.

Da podsetimo, Aleksandar je Dragani presudio nakon žučne rasprave, a onda je sebi oduzeo život. Policija je noćas pronašla tela.

Istragu je vodio zamenik Višeg javnog tužilaštva koji je naredio da se tela prevezu na Institut za sudsku medicinu.

Komšije su rekle da nisu čule pucnjavu, naši reporteri sa terena u javili da stan u kojem se dogodio zločin nije zapečaćen.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare