ACA LUKAS OVO NIJE MOGAO U PRVOJ KNJIZI! Pevač odlučio da ogoli svoju intimu, ženama se sprema PAKAO

Pevač Aca Lukas je odlučio da ove godine ostvari još jedan projekat, tačnije pisanje druge knjige.

Prema pisanju medija, folk zvezda napisaće drugi deo knjige. Ovoga puta, onaj sočniji i provokativniji o svom s*ksualnom životu, i to sa poznatim damama!

Ovu ideju je imao još kada je završio prvu knjigu, međutim, nisu se poklopile kockice da sve završi kao što je planirao s obzirom na to da ima previše obaveza, ali ova godina će definitivno biti u njegovom znaku.

Aca Lukas
foto: Printscreen Premijera – Vikend specijal

Aca je, kako tvrde njegovi prijatelji, odlučan u nameri da otkrije s kim je sve delio krevet, jer mu je muka od priča da je imao s*ksualne odnose sa ženama koje se kače za njegovo ime kako bi došle do medija.

– Konačno će izaći prava istina o svim njegovim ljubavnim odnosima, avanturama i vezama za jednu noć. Aca nikada nije bio čovek koji je krio svoj život od očiju javnosti, pa su verovatno baš zbog toga mnogi želeli da se zakače za njegovu kičmu i budu na naslovnim stranama. Tu su naravno prednjačile raznorazna anonimne devojke, starlete, pevačice…One su tvrdile da su bile u vezi s Lukasom, a bilo je i onih koje su medijima pričale kakav je u krevetu na jednu noć – otkriva izvor, i dodaje da su takve spekulacije upravo dodatno motivisale Lukasa da napiše drugi deo svoje autobiografije.

– Ako bi odlučio da napiše imena žena s kojima je spavao, verovatno bi to bila najveća medijska bomba u regionu, međutim, Aca je džentlmen i nikada ne bi ugrozio žene koje su sada u srećnim brakovima i imaju decu. Ipak, u nekim naznakama će verovatno moći da se pretpostavi za pojedine, ali isto tako će i demantovati sve one koje nisu ni prošle pored njega, a ne delile krevet – otkrio je izvor blizak folk zvezdi.

Intrigantna autobiografija Aleksandra Vuksanovića, u 2021. godini izazvala je veliku medijsku pometnju. Nekoliko meseci pre i nakon izlaska knjige „Ovo sam ja“ svakodnevno se pisalo o delovima knjige i koraku na koji se odlučio. Autobiografija je postigla veliki uspeh, a čuvena rečenica „Sve laži o meni su istinite i sve istine o meni su lažne“ i sada se citira.

Imao s*ks sa dve sestre

U autobiografiji „Ovo sam ja” Lukas je pisao i o odnosima s anonimnim ženama, pa je tako otkrio da je spavao sa dve sestre, ali i s advokaticom.

„Bio sam nekoliko puta sa dve sestre, kao i sa majkom i ćerkom. A jednom prilikom sam u Beogradu bio s advokaticom i njenom prijateljicom iz tužilaštva. Razgaćili se mi, trka po krevetu, noć odavno prošla. Zazvoni telefon. ’Gde si’, pita neko. ’Na suđenju’, odgovorim. ’Kakvo suđenje, znaš li ti koliko je sati’, čudi se sagovornik. ’Kad je Aca Lukas u pitanju, sudovi rade 24 sata’, odgovorio sam i spustio slušalicu.“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare