DALILA I LUKA SE TAJNO VIĐAJU! Starleta ŠČEPALA BIVŠEG, ne da mu da MRDNE: Kad je sa devojkama neprestano ga ZOVE

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević po izlasku iz Zadruge 5 uplovila je u vezu sa Lukom Nikolićem, o kojem kruže priče da je slab na poznate dame. Tada su se pojavile spekulacije da im ljubavi i ne cvetaju ruže, a potom je usledio brutalan raskid i prepucavanja po mrežama.

Međutim, kako saznajemo i nije sve tako crno. Tuzlanka koja je prevarila supruga pred milionskim auditorijumom, slaba je na gradskog švalera, a sa Nikolićem je i dalje održava prisan odnos.

Izvor blizak kontroverznom bivšem paru za Kurir tvrdi da se Luka i Dalila i dalje čuju i viđaju.

– Dalila i Luka se jesu rastali na neko vreme. Oboje su sličnih karaktera, zato često i imaju trzavice. Oni su prekinuli svaki kontakt, ali nedugo zatim Luka je okrenuo Dalilu u znak pomirenja i od tada se neprestano čuju, ali i viđaju. Trude se na sve načine da ne budu uhvaćeni. Dalilu Luku dovodi do ludila svojim ponašanjem. Oni nisu ozvaničili vezu, te se njih odnos vodi kao neobavezno druženje. Zbog toga mladi šarmer koristi priliku i za druženje sa drugim devojkama, a Dalila ga tad namerno neprestano zove. Kako li će se dalje odvijati njihov odnos, samo oni znaju.

Podsetimo, na Lukin spisak starleti sa kojima se viđao, nedavno se upisala i Viktorija Viki Mitrović. Da je zaista buknulo između njih, potvrdila je fotografija do koje smo došli tada.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare