TURČIN POKUŠAO DA PROŠVERCUJE VIŠE OD 200 KILOGRAMA NARKOTIKA! U kamionu policija pronašla 17 sakrivenih kutija UHAPŠEN NA GRADINI 

Državljanin Turske C. T. (48) uhapšen je na graničnom prelazu Gradina, kada je policija u njegovom kamionu pronašla oko 220 kilograma marihuane!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su oko 220 kilograma biljne materije nalik na marihuanu i uhapsili državljanina Turske  zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

– Policija je u nedelju , na Graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, u kamionu kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 17 kutija sa 201 paketom biljne materije za koju se sumnja da je marihuana – saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Podsetimo, pre četiri dana uhapšene su sestre slovenke u Beogradu, kada je policija pregledom automobila kojim je upravlјala H. V, a na mestu suvozača sedela H. Z., u specijalno izrađenom bunkeru pronašla 48 paketa sa marihuanom. U njihovom automobilu pronađeno je ukupno 20.7 kilograma marihuane.

Osumnjičene su saslušane u tužilaštvu a na saslušanju branile ćutanjem, odnosno iskoristile su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare