RADA MANOJLOVIĆ NA AERODROMU BEZ HARISA! Pevačica otkrila u kakvom su odnosu pa otkrila zašto je zaposila sestru kao MENADŽERA

Pevačica Rada Manojlović nedavno je odlučila da napravi ozbiljne promene u karijeri, pa je kao svoju menadžerku zaposlila sestru Maju Manojlović.

Rada kao i mnoge njene kolege nastupa svaki vikend širom regiona, a pevačica je „uhvaćena“ na aerodromu „Nikola Tesla“ sama bez pratnje partnera Harisa.

Pevačica je progovorila o svim aktuelnim temama kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

– Bilo je lepo u Minhenu na nastupu. Trebalo je da pevam sa Jovanom Perišićem ali se on razboleo. Pripremam svašta, sad radim za sebe ne za drugog i imam vetar u leđa. Sa sestrom radim. Ranije sam išla na nastupe umorna, a sad sam srećna – započela je Rada, pa otkrila zbog čega je odlučila da promeni menadžera.

– Što se tiče poslovnog odnosa trajao je 15 godna i bilo je mnogo ružnih stvari, bila sam mnogo naivna jer verujem ljudima. Došla sam do te granice, da sam rekla sebi da bih se pre vratila kući i čuvala ovce, samo da ne radim sa prethodnim saradnicima.

Rada je nedavno objavila i zajedničku footgrafiju sa Harisom Berkovićem, nakon spekulisanja da su raskinuli.

– Ljubav je status KVO i to mi je najbolje, mirna mi je glava. Prvo treba da se poslože kockice na poslu, a ljubav je dobro. Mi se nismo ni svađali, a svoj odnos ne želim da definišem u javnosti, jer smo skapirali da je mnogo dobro kad ni mi ne znamo na čemu smo a ni drugi – rekla je šaljivo pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare