UHAPŠENI ČAČANIN REKAO POLICIJI ZAŠTO MU JE PREKIPELO: Zasad je jedina misterija gde je oružje iz kog je Slobodan pucao na Nebojšu

ČAČAK – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su Slobodana B. (56) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je juče, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Čačku, iz vatrenog oružja ranio Nebojšu R. (39), a potom pobegao sa lica mesta.

– Ubrzo nakon incidenta počinilac je pronađen i priveden, a prilikom pretresa stana pronađena je municija. U trenutku privođenja kod osumnjičenog nije pronađeno vatreno oružje iz kojeg je ispalio dva hica – kaže naš izvor iz istrage.

On dodaje da je motiv za vatreni okršaj koji se odigrao u Ulici Gavrila Principa, nerazjašnjen sukob koji su dvojica muškaraca imali ranije.

– Motiv za vatreni obračun navodno je novac koji je mlađi muškarac, oštećeni u ovom slučaju, dugovao napadaču. Znamo da su radili zajedno za jednu beogradsku firmu i da zarađeni novac nije podeljen onako kako su se navodno dogovorili – kaže naš izvor.

Povređeni muškarac juče je u večernjim satima operisan u čačanskoj bolnici. Njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno.

– Imajući u vidu način povređivanja odlučeno je da se izvrši hirurška intervencija sa otvaranjem prednjeg trbušnog zida radi utvrđivanja stepena povreda. Noć je protekla u redu i pacijent je stabilnog zdravstvenog stanja – rekla je dr Marija Stranjanac PR bolnice dodajući da je pacijentu sanirana i veća kontuziona rana u predelu glave.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, napadač i nastradali radili su za istu beogradsku firmu, a motiv vatrenog obračuna svađa novca. Naime, kako saznajemo, vinovnik obračuna je prilikom hapšenja izjavio da mu je muškarac na kojeg je pucao već duže vremena dugovao novac koji je zaradio i “da mu je prekipelo“.

Nakon hapšenja, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku. Iz Tužilaštva saznajemo da će njegovo saslušanje biti sprovedeno sutra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare