UBICA MAĆEHE LOMIO KOSTI I ROĐENOJ SESTRI: Marko nekoliko dana pre jezivog zločina osuđen zbog nasilja u porodici ČEKALA GA ROBIJA

Marko P. (27) iz sela Trešnjevica kod Paraćina, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio maćehu Marinu M, a zatim u svojoj porodičnoj kući pokušao da ubije i oca Miloša P. (57), osuđen je pre manje od mesec dana zbog nasilja u porodici!

Mladić, prema navodima iz Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu, ima tri osuđujuće presude, a poslednja je presuda Osnovnog suda u Paraćinu od 17. januara. Osuđen je na kaznu zatvora od jedne godine po prijavi za nasilje koju je podnela njegova sestra Milica. Sestra je protiv brata podnela još jednu prijavu, takođe za nasilje, ali je ona odbačena u decembru prošle godine.

Marko je još 2022. godine osuđen za neovlašćeno držanje opojnih droga, zatim za krivično delo falsifikovanja isprave, a u 2020. godini dobio je presudu za ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom licu.

Marko P. je u nedelju, podsetimo, krvnički izbo svog oca više od 50 puta dok mu je starija sestra Milica (27) pomagala tako što je držala oca Miloša i sprečavala ga da pobegne. Sav okrvavljen Miloš je ipak uspeo da sinu otme nož i da sa slomljenom rukom – jer ga je sin udario metalnom štanglom – pobegne u komšiluk i da otuda zatraži pomoć.

Razjareni momak je pobegao i policiji se javio tek sutradan u istoj krvavoj odeći u kojoj je izubadao oca da bi potom priznao da je zaklao i nevenčanu očevu ženu.

Istraga utvrđuje i da li je Milica imala neku ulogu u ubistvu maćehe mada je brat priznao da je nju ubio sam i to pre nego što se vratio u svoju kuću i napao oca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare