PEVAČ IZGUBIO NA SUDU OD LJUBAVNICE! Nakon što je Miroslav Ilić podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane, OGLASILI SE NJENI ADVOKATI

Još jedan postupak između Miroslava Ilića i Mirjane Antonović je okončan, a ovog puta u korist bivše pevačeve ljubavnice.

U pitanju je krivična prijava koju je pevač podneo protiv nekadašnje ljubavnice za krivično delo povrede tajne postupka.

Ovim povodom oglasio se Vilijam Paspalovski, Mirjanin advokat, koji je potvrdio da je Antonovićeva i u ovom sporu pobedila.

– Tako je, danas sam dobio od Tužilaštva da su odustali od krivičnog gonjenja jer su utvrdili da nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Nisam još stigao Mirjani da javim – rekao je Mirjanin advokat kroz smeh i dodao:

– Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo.

Miroslav Ilić
foto: Printscreen

Miroslava Ilića nije želeo da komentariše ovu odluku Tužilaštva niti da nam otkrije da li će pokrenuti neki novi postupak protiv nekadašnje ljubavnice.

Podsetimo, pre nepunih godinu dana Miroslav je podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane za povredu tajnosti postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje sa suđenja.

– Od strane punomoćnika Miroslava Ilića podneta je prijava za delo povreda tajnosti podataka. Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017, 2018. i 2019. godine kao i o nekim novinskim člancima… Toga puno ima, danas nismo mogli da se izjašnjavamo o tome. Potrebno je iskopirati predmet, videti o čemu se radi, pa će se Mirjana izjasniti – objasnio je tada njen advokat Vilijam Paspalovski i dodao da joj je pretilo godinu dana zatvora i novčana kazna za ovo delo, ukoliko bi se utvrdilo da je kriva.

Inače, kako je Mirjana nedavno izjavila, povodom presude suda da je Miroslav otac njenog sina Devina, oni će se vratiti na sud i početi iznova jer je presuda ukinuta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare