ODREĐEN PRITVOR TROJICI MLADIĆA OSUMNJIČENIH ZA OTMICU Tipovali žrtvu, namamili i strpali u gepek, jedan od njih NAPAO i policajca

Viši sud u Novom Sadu odredio je do 30 dana pritvor M. R. (20), S. B. Đ. (20) i G.B. (20) osumnjičenima da su zajedno sa jednim maloletnikom, oteli 18-godišnjeg mladića iz Novog Sada u nameri da od njegovog oca iznude novac.

Osumnjičenima je određen pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati krivični postupak uticanjem na svedoke, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogli u kratkom vremenskom periodu da ponove krivično delo, kao i zbog načina izvršenja i težine krivičnog dela koji su doveli do uznemirenja javnosti, prenosi Telegraf pisanje Tanjuga.

Osumnjičenom G.B. je pritvor određen i zbog opasnosti od bekstva, a on se pored krivičnog dela otmice sumnjiči i za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu više policajca.

Novi Sad, hapšenje, Deponija
foto: Instagram/192_rs

Takođe, S.B.Đ. se sumnjiči i za krivično delo falsifikovanje isprave.

Osumnjičeni su danas salušani u Višem javnom tužilastvu u Novom Sadu.

Četvrti osumnjičeni u ovom slučaju je 17-godišnjak prema kojem je odvojen postupak, jer je u pitanju maloletnik i njemu je juče određen pritvor.

Otmicu je prijavio otac otetog mladića iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra kako bi mu vratili sina.

Posle intenzivne potrage na području grada, policija je na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i uhapsila četvoricu osumnjičenih.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare