HIRURG NASILNIK ODLUČIO DA PROGOVORI! Neće se više da ćuti, želi da ispriča SVOJU VERZIJU priče!

Tek nakon operacije ruke i pošto se bude zdrvastveno oporavila, Beograđanka koju je, prema krivičnoj prijavi, brutalno pretukao i naneo joj teške telesne povrede, suprug poznati hururg i potpukovnik Vojske Srbije, biće saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu koje vodi istragu u ovom postupku.

Istraga o incidentu u kući poznatog doktora se nastavlja, a u međuvremenu, isplivali su novi detalji. Po rečima advokata Đorđa Kalanja, koji zastupa okrivljenog doktora uskoro bi trebalo očekivati neke novine:

– Moj klijent se još nije oporavio od šoka i svega što ga je snašlo – kaže advokat, prenosi Kurir.

– On je u pritvoru koji mu je sud odredio po zahtevu Tužilaštva. Kad je priveden na saslušanje, odlučio je da se, u prvom trenutku, brani ćutanjem. Ali, promenio je mišljenje i uskoro će, ponovo izaći pred Tužilaštvo i sada, izneti odbranu i ispričati i svoju verziju priče.

Hirurg je uhapšen prošle nedelje zbog sumnje da je gotovo mesec dana bio nasilan prema ženi. On je, prema krivičnoj prijavi, suprugu udarao rukama po telu, šutirao je, čupao, ponižavao i vređao, davio kablom i pretio joj ubistvom. Tom prilikom, navodno, doktor je ženi naneo teške telesne povrede u predelu glave, vrata, trupa, ruku i butina. Polomljena su joj četiri rebra, kao i leva nadlaktična kost, a ima i brojne hematome i podlive. Ona će u naredna dva dana biće operisana.

I pored svega što se desilo, komšije, doktorove kolege, kao i prijatelji ove porodice i dalje su u šoku. Tim pre, jer su za okolinu, hirurg i njegova supruga, delovali kao skladan bračni par, koji se voli i poštuje i nema nikakvih problema.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare