EKSKLUZIVNO IZ ALBANSKIH MEDIJA: Srbin sa kojim se Kurti sastaje snimljen kako konzumira narkotike (VIDEO

U REDAKCIJU albanskog medija stigao je snimak na kome se vidi kako Bogdan Bogdanović, Srbin po meri Kurtija, konzumira opojne supstance.

Naime, kako prenosi albanski medij iz Prištine „Periskopi“, u njihovu redakciju je stigao ekskluzivni snimak gde se vidi kako Boban Bogdanović, lider pokreta „Odgovor“, konzumira narkotike.

Nakon što je Kurtija Bogdanović upoznao sa Nenadom Rašićom, i sam Kurti je istakao da „želi baš s takvim Srbima da razgovara, a ne sa kriminalcima kao što je Radoičić“.

Kurtijeva kancelarija nije saopštila o ovom sastanku, ali su mediji objavili fotografije sa sastanka.

U međuvremenu, u redakciju Periskopa stigao je snimak na kome se vidi kako Bogdanović konzumira opojne supstance.

Interesantno, Bogdanović se sam u autorskom tekstu za „Danas“ pohvalio sastankom sa Kurtijem, kako je „razgovor potrajao gotovo dva sata u jednom prijatnom, skoro prijateljskom i obostrano razumevajućem tonu“.

Bogdanović je takođe tvrdio da će se preseliti na Kosovo, pozvavši sve da se ujedine s njim i „suprostave strahovladi Milana Radoičića“. 

Kako navode kosovski mediji, on je i javno priznao da je u prošlosti bio blizak osumnjičenoj zločinačkoj organizaciji „Principi“ koju je predvodio Veljko Belivuk. Premijer Aljbin Kurti se u predizbornoj kampanji isticao frazom da će sa svojim premijerskim mandatom „razgovarati sa lokalnim Srbima Kosova“. Na kraju se ipak odlučio za Bogdanovića sa Dorćola, jedino što bi u narednom periodu trebalo proveriti da li bilo donacija slamčica novom „lojalnom lokalnom Srbinu“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare